pages

Категории

CONTROLBODYИзгубете величина без да изгубите на тежина!
Ова е филозофијата на Control Body, новиот бренд за обликување на телото. Прецизната техничка конструкција, рафинираните детали и совршената синергија помеѓу знаењето и технологијата се основните карактеристики на Control Body, новата генерација на облека за обликување на телото. Благодарение на широката палета на производи кои гарантираат моментален ефект на подигање, овозможен е природен и хармоничен изглед, кој идеално ја потенцира женската убавина.

 
 

Напредно пребарување

Сортирај според:
Боди со тенки прерамки CONTROLBODY CHIC
Брз преглед

Боди со тенки прерамки CONTROLBODY CHIC

2.150,00 мкд
Body with fine strap and strong compression, ton sur ton design. Adjustable strap and hook & eye.COMPOSITION: 81% Poliammide - 19% Elastan  ..
Корсет CONTROLBODY GOLD
Брз преглед

Корсет CONTROLBODY GOLD

1.650,00 мкд
Corset provided with support bones and hooks and eyes. High compression.Моделирачки корсет со потпорни прачки и висока компресија за моделирање на половината и стомакот. COMPOSITION: 86% Nylon - 14% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:   ..
Маичка моделирачка CONTROLBODY BASIC
Брз преглед

Маичка моделирачка CONTROLBODY BASIC

905,00 мкд
Моделирачка маичка за обликување на половината и стомакот со средна компресија ! Дава поддршка на грбот и помага за правилно држење! Со специјална долна завршна лента која не дозволува сукање! Идеална за секојдневна употреба!Camisole with fine straps, control and shaping with medium compression.COMPOSITION: 86% Nylon - 14% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела..
Мидер со висок струк со ногавици до колена CONTROLBODY PLUS
Брз преглед

Мидер со висок струк со ногавици до колена CONTROLBODY PLUS

1.630,00 мкд
High waisted long short with straps. High compression. Anti-bacterial gusset.Мидер со висок струк со ногавици до колена и прерамки. Висока компресија. Со анти-бактериска подлошка. COMPOSITION/ СОСТАВ: 73% Poliammide - 27% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:  ..
Слип со силна компресија CONTROLBODY CHIC
Брз преглед

Слип со силна компресија CONTROLBODY CHIC

1.690,00 мкд
Shaping brief with strong compression. Reinforced high waisted band and ton sur ton pattern.COMPOSITION: 81% Poliammide - 19% Elastan  ..
Слип со сребрени јони CONTROLBODY SILVER
Брз преглед

Слип со сребрени јони CONTROLBODY SILVER

930,00 мкд
High-waisted brief with shaping and control effect. High compression. Soft microfibre anti-bacterial with silver ions. Reinforced waist band. Jacquard pattern.Слип со висок струк со ефект на обликување и контрола врз проблематичните делови. Силна компресија. Мек анти-бактериски микрофибер со сребрени јони. Појачан појас и украсна плетка. COMPOSITION: 86% Nylon - 14% ElastanИзберете ја ве..
Мидер висок струк со ногавици до колена CONTROLBODY GOLD
Брз преглед

Мидер висок струк со ногавици до колена CONTROLBODY GOLD

1.150,00 мкд
Shaping girdle with high waist and tummy control. Firm compression. Soft microfibre and silicon on the waist. Jacquard panelled and scalloped edge. Anti-bacterial gusset. Мидер за обликување со висок струк и контрола врз стомакот. Силна компресија. мек микрофибер и силикон на појасот. Елегантно порабување и украсна плетка. Со анти-бактериска подлошка. COMPOSITION: 86% Nylon - 14% El..
Мидер со сребрени јони CONTROLBODY SILVER
Брз преглед

Мидер со сребрени јони CONTROLBODY SILVER

1.090,00 мкд
High-waisted short with shaping and control effect. High compression. Soft microfibre anti-bacterial with silver ions. Reinforced waist band. Jacquard pattern.Мидер со висок струк со ефект на обликување и контрола врз проблематичните делови. Силна компресија. Мек анти-бактериски микрофибер со сребрени јони. Појачан појас и украсна плетка. COMPOSITION: 86% Nylon - 14% ElastanИзберете ја в..
Мидер фустан CONTROLBODY GOLD
Брз преглед

Мидер фустан CONTROLBODY GOLD

1.350,00 мкд
Shaping and control dress with mild compression. Soft microfibre with jacquard panelled. Фустан за обликување на телото со средна компресија. Мек микрофибер и украсна плетка. COMPOSITION: 86% Nylon - 14% Elastan Изберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:  ..
Подфустан мидер CONTROLBODY PLUS
Брз преглед

Подфустан мидер CONTROLBODY PLUS

1.680,00 мкд
Undergarment with fine removable straps, strong compression.Подфустан сo тенки прерамки кои може да се одстранат. Силна компресија. COMPOSITION: 73% Nylon - 27% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:  ..
Хеланки моделирачки CONTROLBODY YOUNG
Брз преглед

Хеланки моделирачки CONTROLBODY YOUNG

1.490,00 мкд
Shaping leggings of soft microfibre with tummy control, push-up effect and high compression. Reinforced body.Хеланки моделирачки од мек микрофибер со контрола врз стомакот, подигачки ефект врз задникот и бутините и висока компресија.COMPOSITION/ СОСТАВ: 86% Nylon - 14% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела: ..
Хеланки со висок струк CONTROLBODY YOUNG
Брз преглед

Хеланки со висок струк CONTROLBODY YOUNG

1.590,00 мкд
High waist, shaping and support leggings. High compression. Reinforced corset. Soft Microfibre.Хеланки со висок струк, со моделирачки и потпорен ефект. Висока компресија. Со појачан корсет. Мек микрофибер. COMPOSITION/ СОСТАВ: 73% Poliammide - 27% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:  ..
Шорц SILHOUETTE EXTRA голема величина
Брз преглед

Шорц SILHOUETTE EXTRA голема величина

690,00 мкд
Моделирачки шорц од мек микрофибер и еластан со контрола врз стомакот. ЕКСТРА големи величини 48-54.INTIMIDEA SILHOUETTE EXTRA shaping short in soft microfibre and elasthane with tummy control.86% Poliammide, 14% Elastan..
Танга висок струк CONTROLBODY PLUS
Брз преглед

Танга висок струк CONTROLBODY PLUS

820,00 мкд
High waisted string with anti-bacterial gusset. High compression.Танга со висок струк. Силна компресија. Со анти-бактериска подлошка. COMPOSITION: 73% Nylon - 27% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:    ..
Шорц SILHOUETTE
Брз преглед

Шорц SILHOUETTE

589,00 мкд
INTIMIDEA SILHOUETTE shaping short in soft microfibre and elasthane with tummy control. 86% Poliammide, 14% Elastan  ..