pages

Категории

CONTROLBODY BASIC

CONTROLBODY BASIC

THE CLASSICS


Conceived to get a smoothing, comfortable and gentle embrace.

For daily use, invisible under clothing.


Сортирај според:
Маичка моделирачка CONTROLBODY BASIC
Брз преглед

Маичка моделирачка CONTROLBODY BASIC

905,00 мкд
Моделирачка маичка за обликување на половината и стомакот со средна компресија ! Дава поддршка на грбот и помага за правилно држење! Со специјална долна завршна лента која не дозволува сукање! Идеална за секојдневна употреба!Camisole with fine straps, control and shaping with medium compression.COMPOSITION: 86% Nylon - 14% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела..