pages

Категории

CONTROLBODY GOLD

CONTROLBODY GOLD

        ЕЛЕГАНЦИЈА И НАМАЛУВАЊЕ ЗА 1 ВЕЛИЧИНА!

Елегантно порабени ивици и украсна плетка.
Широка палета на класични и рафинирани модели со елегантно порабување за совршено припојување кон телото.
Новата ултра-рамна трака гарантира силно прилепување на струкот.
Сортирај според:
Корсет CONTROLBODY GOLD
Брз преглед

Корсет CONTROLBODY GOLD

1.650,00 мкд
Corset provided with support bones and hooks and eyes. High compression.Моделирачки корсет со потпорни прачки и висока компресија за моделирање на половината и стомакот. COMPOSITION: 86% Nylon - 14% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:   ..
Мидер висок струк со ногавици до колена CONTROLBODY GOLD
Брз преглед

Мидер висок струк со ногавици до колена CONTROLBODY GOLD

1.150,00 мкд
Shaping girdle with high waist and tummy control. Firm compression. Soft microfibre and silicon on the waist. Jacquard panelled and scalloped edge. Anti-bacterial gusset. Мидер за обликување со висок струк и контрола врз стомакот. Силна компресија. мек микрофибер и силикон на појасот. Елегантно порабување и украсна плетка. Со анти-бактериска подлошка. COMPOSITION: 86% Nylon - 14% El..
Мидер фустан CONTROLBODY GOLD
Брз преглед

Мидер фустан CONTROLBODY GOLD

1.350,00 мкд
Shaping and control dress with mild compression. Soft microfibre with jacquard panelled. Фустан за обликување на телото со средна компресија. Мек микрофибер и украсна плетка. COMPOSITION: 86% Nylon - 14% Elastan Изберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:  ..