pages

Категории

CONTROLBODY PLUS INVISIBLE

CONTROLBODY PLUS INVISIBLE

Линиja на модели за намалување на обемот за 2 величини!


Иновативна структура и технологија.

Модели кои го обликуваат и моделираат профилот на колковите, бутините и задникот.

Појасната силна компресија која се постигнува со екстра-лесното плетиво овозможува слобода во движењето. Анти-бактериската подлошка овозможува правилна перспирација. 

Совршени облини и во лето! Лесните модели даваат беспрекорни облини и ги покрива недостатоците дури и под лесната летна облека.

Сортирај според:
Мидер со висок струк со ногавици до колена CONTROLBODY PLUS
Брз преглед

Мидер со висок струк со ногавици до колена CONTROLBODY PLUS

1.630,00 мкд
High waisted long short with straps. High compression. Anti-bacterial gusset.Мидер со висок струк со ногавици до колена и прерамки. Висока компресија. Со анти-бактериска подлошка. COMPOSITION/ СОСТАВ: 73% Poliammide - 27% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:  ..
Мидер со ногавици до колена CONTROLBODY PLUS
Брз преглед

Мидер со ногавици до колена CONTROLBODY PLUS

890,00 мкд
High-waist thigh slimmer, firm compression and 
anti-bacterial gusset.Мидер со ногавици до колена за намалување на обемот на колковите и бутините. Висока компресија. Со анти-бактериска подлошка. COMPOSITION: 73% Nylon - 27% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:   ..
Подфустан мидер CONTROLBODY PLUS
Брз преглед

Подфустан мидер CONTROLBODY PLUS

1.680,00 мкд
Undergarment with fine removable straps, strong compression.Подфустан сo тенки прерамки кои може да се одстранат. Силна компресија. COMPOSITION: 73% Nylon - 27% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:  ..
Танга висок струк CONTROLBODY PLUS
Брз преглед

Танга висок струк CONTROLBODY PLUS

820,00 мкд
High waisted string with anti-bacterial gusset. High compression.Танга со висок струк. Силна компресија. Со анти-бактериска подлошка. COMPOSITION: 73% Nylon - 27% ElastanИзберете ја величината што ви договара согласно следнава табела:    ..