pages

Категории

CONTROLBODY SILVER

CONTROLBODY SILVER

ЛИНИЈА СО СРЕБРЕНИ ЈОНИ

 

Се грижи за вашата благосостојба пред се поради одличниотквалитет на среброто како и способноста да обликува.

Controlbody Silverгарантира свежина, заштита и се она друго што го овозможува среброто.

Благодарените на јоните од чисто сребро кои се борат собактериите, моделите од оваа линија ја одржуваат кожата свежа, сува и чиста.

Благодарение на силната моќ на пропустливост, моделитегарантираат пропуштање на влагата со што се постигнува термо-регулирачки ефект.

Сортирај според:
Слип со сребрени јони CONTROLBODY SILVER
Брз преглед

Слип со сребрени јони CONTROLBODY SILVER

930,00 мкд
High-waisted brief with shaping and control effect. High compression. Soft microfibre anti-bacterial with silver ions. Reinforced waist band. Jacquard pattern.Слип со висок струк со ефект на обликување и контрола врз проблематичните делови. Силна компресија. Мек анти-бактериски микрофибер со сребрени јони. Појачан појас и украсна плетка. COMPOSITION: 86% Nylon - 14% ElastanИзберете ја ве..
Мидер со сребрени јони CONTROLBODY SILVER
Брз преглед

Мидер со сребрени јони CONTROLBODY SILVER

1.090,00 мкд
High-waisted short with shaping and control effect. High compression. Soft microfibre anti-bacterial with silver ions. Reinforced waist band. Jacquard pattern.Мидер со висок струк со ефект на обликување и контрола врз проблематичните делови. Силна компресија. Мек анти-бактериски микрофибер со сребрени јони. Појачан појас и украсна плетка. COMPOSITION: 86% Nylon - 14% ElastanИзберете ја в..