pages

Работно време

Почитувани потрошувачи,

Интернет продавницата е оперативна 24 часа, 7 дена во неделата. Нарачките направени во сабота, недела и државни празници ќе бидат процесирани наредниот прв работен ден.

За било какви информации поврзани со производите и испораката Ве молиме пишете ни на следниот е-маил: info@spiboshop.com.mk. Вашите прашања ќе бидат одговорени во најбрз можен рок.

Информации можете да добиете на телефонскиот број +389 (0)71 227 082 во периодот до 21.00 часот секој ден во неделата.

Доколку пред нарачка сакате да ги видите производите, истото можете да го направите со закажување на термин за посета на канцеларијата која се наоѓа на бул.Јане Сандански бр.7/локал 016 (ТЦ Три Бисери, населба Аеродром) на горенаведените е-маил адреса или телефонски број.

Термините за посета ги закажуваме во периодот од 17.00-20.00 часот секој работен ден, и сабота од 10.00-15.00 часот

Со почит, SPIBOSHOP.MK